sobota 25. září 2010

Bíba a Bumbuj



Aby to Anetce nebylo líto (respektive-nenechala se odbýt), museli jsme ovázat i jejího méďu.
Medvídka Bíbu dostal Míša v roce a od té chvíle musí usínat zásadně s ním. Bíba vzniklo z toho, že se snažil říkat "méďa - bíba", už mu to zůstalo. Bíba přišel o očičko, Míša mu ho jednou urval :-) pak byl dlouho bez očička, dokud mu babi nepřišila nové (teda paní doktorka operovala Bíbovo očičko...)
Anetka od miminka usínala s muchláčkem medvídkem, v roce přibyl muchláček králíček. Takto vybavená nastoupila i v květnu do nemocnice, bez muchláčků ani ránu. V nemocnici ovšem měli spoustu jejich hraček a plyšáků...po odstěhování do horního patra nemocnice se Anetka seznamovala s novými hračkami a s jásotem vytáhla medvídka v kalhotkách a zajásala "bumbuj!" (jako brumbrum). Bumbuj už její postýlku neopustil a když jsme odcházely, neměla jsem to srdce...prostě jsme si Bumbuje "půjčily".
I Bumbuj přišel o očičko (viz. nedávný příspěvek zde), ale zatím se operace odkládá.

Bíba a Bumbuj jsou prostě právoplatnými členy domácnosti.

No a na fotce už nemají obvaz kvůli ouškám, ale mají šnorchl, aby dlouho vydržely pod vodou :-)

3 komentáře:

  1. Bíba a Bumbaj nemaj chybu -:)) Moc sem se pobavila, napsala jsi to krásně!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky :-) večer na mě Anet volala z postýlky "mamikóó, bumbujku!" a když jsem jí ho dala, tak ho uložila, pohladila, dala pusu, řekla "ňoňouňo" (dobrou noc). Slaďouš.

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna Bumbujku má náš ve školce na nějaký představení (medvědi nevědí...?) i s originální reklamní nášivkou...BTW: nepřipadá ti ten jeho úsměv škodolibý :-D

    Adam zrovna včera ulehal do postele a něco ho tlačilo...tak sáhnul pod polštář a...: "Miláčku, kde se tady bereš - mucky pucky - už se mi potobě stýskalo!" ... a zase toho rezavýho plyšovýho kocoura strčil pod polštář.

    OdpovědětVymazat